Linkwood Distillery Labels 15 år

Linkwood Distillery labels 15 Years Old er en single malt whisky fra ét af de ikoniske destillerier i Skotlands Speyside. Den er tappet af Gordon & MacPhail i serien af Distillery Labels, der hylder aftapperens lange og gode forhold til bestemte destillerier. Denne 15 år gamle Linkwood er et strålende eksempel på destilleriets stil med overdådige noter af frugt, honningkage og krydderier.

Farve: Rav.
Duft: Duften har honningkage, ristet malt, hindbærmarmelade og et strejf af banan.
Smagsnoter: Meget flot og robust følelse i munden med lækre noter af frugtkage, bagte æbler og honning efterfulgt af en olieret og tilfredsstillende finish. En triumf!

Serveringsforslag: Bør nydes ren.

Gordon & MacPhail er for den ædle single malt, hvad Lennon & McCartney er for popmusikken. Igennem mere end 100 år har de insisteret på at hoppe over hvor gærdet er højest. Den nedarvede sans for at udvælge de absolut bedste fade fra en bred vifte af destillerier praktiseres i dag som for 100 år siden. Når fadet er valgt, transporteres det til G&Ms warehouse i Elgin. Her passes og plejes fadet sammen med tusindvis af andre udvalgte fade indtil den dag i fremtiden, det være sig fem, ti eller halvtreds år senere, hvor whiskyen har nået sit zenit. Først her tappes de ædle dråber på flaske.

Notér: "Linkwood Distillery Labels 15 år"